Search
  • Bjørn Helge Larsen (Stjørdals-Nytt)

Jackson i bluesstil


Gjør Jackson i bluesstil

Michael Jacksons låtskatt er nå underlagt Arild Hognes` kreative kraft. Det resultater i spektakulære arrangement i blues, swingjazz og shuffle-stil. Hell Blues Kor gjør det få andre tidligere har gjort i anledning sitt i anledning sitt 20-årsjubileum.

Vi er kjent for å gjøre ting på vår egen måte, smiler Anne Bente Aune. Hun er leder i koret. Arild Hognes har også ved tidligere anledninger tryllet fram særegne arrangement til velkjente artister. Koret har tidligere år gjort Tom Waits, Queen og Ray Charles på sitt vis. Koret har også gjort prosjekter ilag med Ytre Suløens Jazzensemble, Stephen Ackles, Heine Totland og Henning Sommero opp gjennom årene .

Det var Kristin Grendal lanserte ideen om Michael Jackson blues-style. Det skjedde våren 2010.

Alle låtene er gjenkjennelige, men vi har endret rytmene. Det blir blues, swingjazz og shuffle. VI har vært kreativ, smiler Hognes. Hytta hans i Teveldalen har vært sentral. Ikke få arrangement er blitt til ved arbeidspulten i Meråker. 12. november er det konsertpremiere. Låtutvalget på 16 av Michael Jacksons låter spenner fra Jackson Five-tiden fram og framover.

Alt er mulig i musikk. Jeg har de 21 ulike korstemmene i hodet når jeg arrangerer. Det er moro med utfordringer, påpeker mannen som setter stor pris på å presentere det uforutsette.


2 views0 comments

Recent Posts

See All