Search
  • Kjell Myran

Sing for the Moment


Hell Blues Kor er tilbake i Kimen. Denne gang har koret satt sammen en spennende ”godtepose” med et variert utvalg sanger fra sitt rikholdige repertoar. Vi får bl.a. et gjenhør med sanger av Bob Dylan og Ray Charles. Men i hovedsak består kvelden av ”nytt” materiale fra artister som for eksempel The Real Group, Billy Joel og Eminem(!).

Hell Blues Kor er kjent for å ha flere dyktige solister og det vil bli mulighet for å oppleve opptil flere solonumre under konserten. I tillegg vil også mindre grupperinger av koret opptre. For å bidra til god takt og tone, har koret med sin faste dirigent Arild Hognes og pianist Sven-Kristian Bakken.

Sist Hell Blues Kor sto på scenen i Kimen Kulturhus var med en fullsatt storsal under åpningskonserten for ”Blues in Hell” 2016. Vi ønsker velkommen tilbake til nye, flerstemte øyeblikk. – SING FOR THE MOMENT


8 views0 comments

Recent Posts

See All